VÄLKOMMEN TILL DAKNIGHT SUPPORT

Kontakta oss genom att fylla i vårt supportformulär eller ring oss på 08-120 617 00

Hur kan jag anpassa mitt hjälpcenter?

Support daKnight Productions AB -

Du kan snabbt ändra hjälpcentrets utseende och känsla med hjälp av enkla visuella verktyg som färgpaletter och typsnittsväljare. Du kan också ändra hur ditt innehåll arrangeras, med hjälp av några få musklick och olika teman. Om du inte är rädd för programmering kan du dyka rakt in i sidornas HTML-, CSS- och JavaScript-kod.

Se Anpassa hjälpcentret för att få hjälp med att komma igång.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

Powered by Zendesk